Твоят мой живот / Paramparca S02E01 - BG AUDIO - Романтични Cinemaxxbg | Гледай филми онлайн без регистрация и изчакващи банери - Начална страница


Начална страница « » Обратно в каталога [ Добавете нов запис ]


Филмът е добавен: 29.10.2016, в 17:09 часa


Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му. Гюлсерен вече живее в дома му и той не позволява на Дилара да я изгони. Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето.
Благодарение на този инцидент Хазал открива, че вече може да ходи, но таейки омраза към истинските си родители, крие оздравяването си и им създава куп неприятности, за да им отмъсти. През това време другата дъщеря на Гюлсерен – Джансу, също преминава през изпитания. Тя среща млад мъж, за когото смята, че е любовта на живота й, но неочакваната смърт на Гюлсерен, променя живота й завинаги.
Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. В момента на сватбата обаче Гюлсерен е пронизана от куршум, който е предназначен за друг.
Дилара, от своя страна, започва любовна история със стар свой състудент, който твърди, че цял живот я е обичал. Но когато смята, че най-накрая е намерила щастието, тя неочаквано разбира, че новият й мъж е стар враг на Джихан и иска да му навреди.
Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си.

Отключването на филма е възможно чрез споделянето му Автор: Администратор |Филмът е  гледан: 7961 пъти | Тагове: | Категория : Романтични |

Ако филма не тръгва или забележите друг проблем, моля пишете на администратора на сайта за да отстраним проблема.