Блудница на Дявола / The Devil whore ( 2008) - Исторически филми Cinemaxxbg | Гледай филми онлайн без регистрация и изчакващи банери - Начална страница


Начална страница « » Обратно в каталога [ Добавете нов запис ]


Филмът е добавен: 03.09.2016, в 22:13 часa
Филмът е достъпен за гледане чрез мобилни устройства
Стартирайте субтитрите от опциите CC

Живи легенди онлайнФилм за събитията по свалянето, детронирането и обезглавяването на Чарлз 1 Стюарт, което се случва веднъж и за последно в историята на Цяла Англия, откакто тя съществува.
За пръв път се демонстрират два киноефекта - уникалното присъствие на митични персонажи в осанката на привидение в една напълно реална историческа сага, където по принцип това би било невъзможно, и от друга страна, въплъщението на човешки персонаж в ролята на Дявола, на който са присъщи повече морал от зверовете, които се пишат за хора. В този смисъл няма да видите друг такъв филм където тези кинопохвати да бъдат преповторени или осъществени в друга или нова светлина.
В това отношение филмът е уникален.
На втори план пресъздадена е изключително правдиво от гледна точка на гравните герои от фамилия Фаншоу събитията по време на перламентарните реформации на Оливър Кромуел, който успява с манипулации и кървави престъпление да се издигне до лорд-канцлер или лорд покровител, известен още като първия незаконно коронован крал на Англия - Оливър 1.
На трети план - филмът е пресъздаден с майсторство и вещина.
На четвърти план идва реаланото убеждение защо е направен сатанинския избор към това нещастно и самотно дете, което ще се окаже после, е няма свое собствено име. Главната героиня г-жа Фаншоу като малка бива изоставена от майка си, приела католическата религия във Франция, като по това време Англия е протестантска - начело е Англиканската църква с кефал монарха на страната. Изоставеното момиче се обръща към Бог с думите има ли Бог, който краде майки - едно невръстно дете, заплита своя живот на границата между смъртта и живота, между греха и правотата, между истината и лъжата, какъвто всъщност е самия живот. И така започва художествената фабула на филма, грижливо и хармонично вплетена в кипежа на историческите събития.


Можете да добавяте мнение или коментар


Автор: Администратор |Филмът е  гледан: 4423 пъти | Тагове: Блудница на Дявола филна Онлайн | Категория : Исторически филми |

Ако филма не тръгва или забележите друг проблем, моля пишете на администратора на сайта за да отстраним проблема.